Aigua

Aigua pura per un Nadal saludable

By December 21, 2018May 23rd, 2019No Comments
nadal aigua pura

Arriba el Nadal, època de reunions i celebracions al voltant de la taula. Alguns estudis apunten al fet que en aquestes dates se solen agafar entre 2 i 4 quilos amb els excessos i els canvis en hàbits alimentaris i de rutines. Per descomptat, mantenir una dieta equilibrada i saludable en aquestes dates és, sens dubte, una tasca complicada.

Per això, és important tenir en compte que si tractem d’adaptar alguns processos i hàbits alimentaris durant aquesta època, per Nadal també es pot menjar de manera saludable.

Encara que no és necessari que renunciem als grans banquets nadalencs de les dates més assenyalades, haurem de compensar-ho la resta de dies en què no hi ha esdeveniments al voltant de la taula per a evitar els excessos.

Mirar de mantenir algunes pautes i rutines en aquests dies ens poden ajudar a tenir un Nadal més saludable i a mantenir a ratlla la nostra dieta;

• Realitzar passejades com a mínim de 30 minuts al dia
• No picar entre hores ni quan estiguem cuinant
• Dormir 8 hores al dia
• Controlar la quantitat d’alcohol
• Vigilar amb els dolços
• No oblidar-nos de beure aigua
• No renunciar a plats saludables. En aquest punt, les verdures, les cremes, els brous, les amanides i la fruita poden convertir-se en els teus grans aliats.

És important que, a l’hora de cuinar les verdures i hortalisses triem processos de cocció breus per a preservar els beneficis nutricionals d’aquests vegetals. A més, l’aigua de cocció podem utilitzar-la també per a brous o purés.
Aquests aliments, així com els llegums, l’arròs o la pasta, depenen del tipus d’aigua per a les seves cocció ja que l’absorbeixen en cuinar-los i la qualitat de l’aigua influeix directament en l’aportació nutricional, el sabor i en la qualitat en la qual ingerim els aliments.
L’aigua de l’aixeta, per exemple, pot marcir les verdures a causa de la seva duresa, a més, l’excés de calç allarga els temps de cocció i fa que els aliments perdin algunes de les seves propietats.

Disposar d’un equip de osmosi a casa significa poder disposar d’aigua pura de millor qualitat i lliure de contaminants. Amb l’osmosi aconseguim obtenir una aigua de baixa mineralització perfecta per a la nostra salut i que ens aporta el que realment necessitem d’ella. Amb un tractament d’osmosi aconseguim eliminar les substàncies nocives i contaminants de l’aigua en un 99% proporcionant així aigua de millor qualitat, sabor i amb múltiples beneficis per al consum.