Aigua

Diferències entre una osmosi de flux directe i una amb dipòsit

By May 9, 2022No Comments

Per poder realitzar la compra d’un equip d‘osmosi de flux directe, és important conèixer-ne alguns detalls i que t’assessoris. Per això intentem ajudar-te i que puguis arribar a fer la compra en les millors condicions i que tinguis tota la informació.

Són molts els sistemes, així com els fabricants que et pots trobar al mercat, per la qual cosa de vegades es fa més difícil l’elecció de l’equip que s’ha de triar.

Quins són els avantatges de l’osmosi de flux directe?

Un dels principals avantatges i també diferències pel que fa a l’osmosi de dipòsit o descalcificadors, és que la de flux directe funciona directament des de l’aixeta, per la qual cosa no necessita un dipòsit on acumular l’aigua, i per tant, no haurem d’estar canviant contínuament de garrafa.

La producció d’aigua és més gran, a més no es necessita tant espai per col·locar l’equip, ja que en anar directament a l’aixeta, pots col·locar-lo sota el mateix sense cap problema.

D’altra banda, els equips d’osmosi de flux directe treballen d’una manera més ràpida i efectiva ja que ho fan directament des de la grip, i així podreu gaudir d’aquest tipus d’aigua sense haver de fer el procés. Quan obris l’aixeta podràs veure com l’equip treballa i et proporciona aigua per al seu consum.

Les membranes que utilitzen aquests equips tenen un preu més elevat, però el rendiment és molt més gran ja que pot arribar a produir fins a 2.600 litres d’aigua, per la qual cosa la seva vida útil és molt més gran.

En relació amb això últim, l’índex de rebuig (aigua que entra i surt i no es consumeix) és molt més gran també ja que les membranes són de més qualitat. En equip de dipòsit es rebutja tres llibres per cadascun que es produeix i als de flux directe es rebutja un per cada altre que es produeix.

Tenim l’equip d’osmosi de flux directe que busques

A VDF busquem millorar la teva salut, per això posem a la teva disposició els millors equips d’osmosi de flux directe. Per fer-te amb un de sol has de posar-te en contacte amb nosaltres i ens encarregarem d’assessorar-te.