Som VDF

VDF TEAM

Experts en tractaments d’aigua

En VDF som experts en osmosis, descalcificadors, fonts, oxigen actiu, aigua hidrogenada i piscines saludables. Portem més de 30 anys compromesos amb l’aigua, oferint servei ininterromput a tota Catalunya.

Perquè confiar amb nosaltres

Equip

VDF compta amb una plantilla de treballadors especialitzats, amb la preparació i caràcter per treballar en equip. Tots els nostres instal·ladors formen part de l’empresa. No subcontractem a tercers, per això podem assegurar que et visitaran sempre professionals altament qualificats.

Servei

Ens esforcem en millorar cada dia. Som exigents amb els nostres processos, serveis i productes perquè volem oferir als nostres clients la millor qualitat. Per això, ens hem sotmès a varis exàmens externs que certifiquen el nivell dels nostres productes i serveis.

Manteniment

El manteniment és part fonamental del bon funcionament de qualsevol instal·lació. Per això, hem dissenyat VDFprivilegi: per una quota mensual, els nostres especialistes es desplacen periòdicament al teu domicili, comproven els teus aparells i realitzen totes les operacions necessàries per assegurar el seu bon funcionament, incloent la instal·lació de filtres i recanvis sense cost addicional.

R+D+I

Contem amb taller i laboratori propi. Les nostres instal·lacions ens permeten fer anàlisis d’aigua i/o reparar equips amb la màxima rapidesa sense haver de dependre d’altres empreses. Augmentem el know-how intern.

Comença a estalviar i purificar la teva vida

Prestem servei i manteniment a tota Catalunya.

Els nostres serveis

Adaptem la solució més adequada en cada
cas perquè entenem que cada client és únic.

Ósmosi

Veure servei

Descalcificador

Veure servei

Aigua Hidrogenada

Veure servei

Fonts d’Aigua

Veure servei

Piscines saludables

Veure servei

Opinions de clients

Contem amb un servei d’instal·lació i manteniment de la font d’aigua en l’oficina i la rapidesa i absència de problemes han sigut una constant. Amb VDF ens podem despreocupar de l’aigua i això és algo que s’agraeix.

FONTS D’AIGUA

Gràcies al sistema d’osmosi de VDF ens hem oblida’t de tenir que pujar ampolles d’aigua mineral al pis si volíem gaudir d’aigua de qualitat.

ÓSMOSI

Des de que tenim posat el descalcificador de VDF, l’aigua surt sense calç, el que ens ha aportat tenir la pell el cabell més suau.

DESCALCIFICADOR

Descobreix més sobre nuestros

tratamientos d’aigua

Els nostres experts estaran encantats d’atendre’t i resoldre tots els teus dubtes