arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Aigua

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

tratamiento de agua
Els beneficis d’un bon tractament d’aigües

Quan obrim l’aigua de l’aixeta de les nostres llars esperem trobar un aigua neta, cristal·lina i sense sabor. No obstant, en moltes llars aquesta aigua, malgrat ser potable i apta per al consum humà, no és l’aigua que esperem ni la més saludable per a la nostra salut.

Juntament amb l’aigua que emana de les nostres aixetes trobem substàncies poc saludables per al nostre organisme com són el clor, impureses i alguns metalls pesats que provenen de les canalitzacions d’aigua i de les substàncies químiques utilitzades durant el procés de potabilització de l’aigua. La suma d’aquests elements li dóna a l’aigua un color i sabor poc desitjat.

Els equips d’osmosis eliminen les substàncies nocives i contaminants de l’aigua en un 99% i proporcionen un aigua de major qualitat, millor sabor i amb múltiples beneficis per al consum.

Els avantatges de les aigües tractades

L’aigua tractada mitjançant equip d’osmosis inversa és ideal tant per beure com per cuinar i fins i tot fer glaçons, ja que no altera el sabor dels aliments al cuinar-los i allibera l’aigua de sabors i olors estranys i, per tant, millora el sabor de l’aigua.

D’altra banda, l’aigua tractada també és recomanada per a dietes baixes en sodi a causa de la baixa mineralització després del tractament mitjançant osmosis. Beure aigua de baixa mineralització a més, és molt saludable ja que enforteix, neteja, depura i facilita les digestions.

El tractament d’aigua, mitjançant un sistema de filtres i una membrana impermeable, fa que puguem eliminar virus, paràsits i bacteris que poden estar presents en la canalització de l’aigua. Per tant, la osmosis es converteix en el millor sistema per vetllar per la nostra salut.

Gràcies al tractament de l’aigua mitjançant osmosis o amb un descalcificador, aquesta és més tova ja que, una vegada filtrada, conté menys calç. Gaudir a casa d’un sistema de tractament de l’aigua ens permet gaudir de les múltiples avantatges de l’aigua descalcificada, a més de millorar la neteja, ajudar a estalviar en detergent, calefacció, a més d’oferir importants beneficis per a la salut i la higiene de tota la família.

En conclusió, disposar d’una millor aigua al teu domicili és possible gràcies als sistemes de tractaments d’aigua per a la llar.