Aigua

Desintoxica el teu cos amb aigua purificada

By January 23, 2019May 23rd, 2019No Comments
aigua pura

El cos humà està format en la seva majoria per aigua i no és cap secret que beure aigua aporta múltiples beneficis per a la nostra salut.

L’aigua, a més d’hidratar-nos, és essencial perquè l’organisme pugui mantenir-se en equilibri i dur a terme les seves funcions bàsiques com són la respiració, la digestió, la regeneració cel·lular i, entre altres, l’eliminació de toxines.

No hem d’oblidar que prendre aigua de qualitat és el principal requisit per a aprofitar al màxim totes les propietats en l’organisme.

L’aigua de l’aixeta, a vegades, conté components que poden ser nocius per a l’organisme i que a més, incideixen de forma directa en el gust i l’olor de l’aigua fent-la menys desitjable. Una solució és, per exemple, filtrar l’aigua amb dispositius que eliminen totes les toxines perjudicials. Utilitzant un dispositiu de filtració es pot millorar el sabor de l’aigua i alhora eliminar components contaminants.

La purificació de l’aigua mitjançant un procés d’osmosi proporciona aigua lliure de contaminants amb un plus addicional de calci i magnesi que aporta alts efectes desintoxicants. A més, amb un equip de filtració d’aigua com el d’Osmosi Remineral Water,  que té un equilibrador natural de pH, aconseguirem una aigua amb un sabor i una duresa perfectes.

L’aigua purificada ajuda a eliminar toxines del nostre organisme

Beure aigua purificada ajuda a eliminar les matèries inorgàniques i tòxiques que són rebutjades per les cèl·lules i els teixits del cos humà, deixant només les essencials i ajudant el cos a desfer-se dels residus i de les toxines que bloquegen l’organisme.

Existeixen diferents maneres d’ajudar el nostre cos a eliminar toxines, l’OMS recomana beure, almenys, dos litres d’aigua al dia per a estar sans i hidratats però, a vegades, complir amb aquesta premissa pot resultar una mica avorrit. Una bona opció per a mantenir-nos hidratats i ajudar al fet que el nostre cos es desfaci de residus innecessaris, són les aigües aromatitzades.

Aigua purificada, la millor aliada de la hidratació

La combinació d’aigua purificada, lliure de contaminants, i fruites o verdures amb un temps de repòs es poden convertir en l’aliat perfecte per a netejar i desintoxicar el nostre organisme. D’altra banda, aquestes begudes naturals, ens ajuden a mantenir la hidratació, reforcen el sistema immunitari i afavoreixen el funcionament dels ronyons.

Les begudes naturals, a més, són l’alternativa perfecta als refrescos i a altres begudes ensucrades que aporten calories en excés a la nostra dieta.

Amb dos litres d’aigua i la teva combinació de fruites preferida tindràs la fórmula perfecta per a tirar-li una mà al teu cos. Si no saps com, pren nota d’un parell de receptes senzilles per a preparar la teva beguda detox:

  • Aigua amb llimona i gingebre; només necessites 2 litres d’aigua, el suc d’una llimona i la ratlladura de 1,5 cm de gingebre. Aquesta combinació t’ajuda a equilibrar el *ph del teu cos i enforteix el sitema immunològic.
  • Aigua amb poma i canyella; afegim 2 pomes tallades a daus molt fins i una mica de canyella a 2 litres d’aigua. Aquesta recepta és perfecta per a facilitar la digestió i, a més la canyella ajuda a regular la glucosa en sang.

Com pots veure, preparar la teva pròpia beguda detox és d’allò més senzill i les combinacions són gairebé infinites, així que no hi ha excuses. Recorda que una correcta hidratació amb aigua de qualitat contribueix a desintoxicar-nos i ajuda a a el cos a netejar-se i nodrir-se de dins cap a fora, reforçant així el sistema immunitari.