AiguaSalut

Com l’aigua purificada pot ajudar a perdre pes

By September 27, 2018May 23rd, 2019No Comments
beber agua adelgaza

L’aigua és la principal aliada per a una bona hidratació i, en general, per a una vida saludable. A més, també pot ser una bona amiga per ajudar a baixar de pes. Prendre aigua de qualitat és el principal requisit per aprofitar al màxim totes les propietats per l’organisme.

Amb un equip d’osmosi a casa podràs garantir aigua de qualitat excepcional, a més et permetrà seguir una dieta baixa en sodi, perfecta per a persones amb problemes de pedres al ronyó. L’osmosi Remineral Water proporciona aigua lliure de contaminants amb un plus addicional de calci i magnesi que aporta alts efectes desintoxicants. La qualitat dels materials de fabricació és màxima, el que garanteix durabilitat i resistència.

Segons un estudi de la clínica universitària Charité de Berlín, publicat a la revista American Journal of Clinical Nutrition, realitzat a un grup de persones grans que van incrementar la seva ingesta d’aigua, beure aigua mentre es realitza una dieta d’aprimament ajuda a baixar de pes. Això respon a dos motius; El primer per la sensació física de tenir l’estómac ple i, el segon, perquè s’accelera el metabolisme.

Consells per aprofitar al màxim la ingesta d’aigua

  • De vegades hi ha persones que poden confondre la sensació de gana amb la de set. Per això, davant de qualsevol símptoma de fam és recomanable beure abans de menjar. Si segueixes amb sensació de gana, llavors vol dir exactament que en tens.
  • És millor beure aigua freda que tèbia, ja que l’organisme necessitarà realitzar una despesa calòrica per ajustar la temperatura de l’aigua a la del cos, la qual cosa es coneix com a efecte termogènic. Segons un estudi de Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, 2 litres d’aigua diaris augmentaria la despesa d’energia a 400kJ.
  • Pots utilitzar aigua purificada per preparar begudes amb aigua amb 0 calories, com cafè sol, te verd, etc. Aquest tipus de begudes amb estimulants naturals poden contribuir a accelerar el metabolisme. Això sí, oblida’t del sucre! Millor l’estèvia!
  • Si pateixes de retenció de líquids, encara tens un motiu més per beure. Això és perquè la ingesta d’aigua genera major necessitat d’orinar, ajudant a reduir la retenció de líquids.
  • Beure aigua purificada (almenys 160ml) en el moment despertar-se. Pots afegir als teus gots una rodanxa de llimona, si ho prefereixes. També és recomanable beure mitja hora abans del dinar i del sopar.

Entre molts dels beneficis en el cos, beure aigua disminueix el risc de desenvolupar diabetis, malalties del cor, deshidratació i pedres al ronyó.

 

Adéu toxines!