Aigua

És bo beure aigua hidrogenada?

By May 13, 2022No Comments
Es recomendable beber agua hidrogenada

A dia d’avui i gràcies a l’avançada tecnologia de què disposem, són molts els sistemes que existeixen per al tractament de l’aigua, per exemple els sistemes d‘osmosi inversa, els descalcificadors d’aigua, dispensadors d’aigua i els sistemes que aporten aigua hidrogenada, entre d’altres. Però és clar, podem afirmar que consumir aigua provinent d’aquests procediments és saludable? La resposta és sí, ia continuació veurem amb més detall els dubtes a la gran pregunta: És bo beure aigua hidrogenada?

És recomanable beure aigua hidrogenada?

Com a resposta ràpida podem dir que molts estudis han conclòs que beure aigua hidrogenada, fins i tot a una baixa concentració, ajuda a reduir l’estrès oxidatiu al cervell, cosa que permet minimitzar el risc d’estrès oxidatiu i millorar amb això la nostra qualitat de vida.

Ara doncs, vegem els beneficis de beure aigua hidrogenada si fas esport, ja que aquesta aporta grans avantatges als esportistes.

Beneficis de beure aigua hidrogenada si fas esport

A continuació detallarem alguns dels beneficis de beure aigua hidrogenada, els quals són molt interessants si ets una persona activa a l’esport.

Aporta una ràpida recuperació

Un dels grans beneficis de consumir aigua hidrogenada és que ajuda l’activitat física, que ajuda més ràpid a la recuperació dels músculs.

Reducció de lactat

Cosa que ajuda a la recuperació dels músculs i disminueix la quantitat desforç que aquests han de fer amb cada exercitació.

Cicatritza millor les ferides

L’aigua hidrogenada té la propietat de millorar la cicatrització, ja que accelera la recuperació muscular.

Més hidratació

L’aigua d’aquest tipus hidrata molt més que l’aigua en el seu estat natural, ja que conté una càrrega més gran de H2.

És antioxidant

L’aigua potenciada amb hidrogen té sorprenents facultats antioxidants, cosa que ajudarà que els teus músculs no perdin la seva flexibilitat, i també a nivell cerebral tal com hem comentat anteriorment a la pregunta. El beure aigua hidrogenada és bo/recomanable?

Això només són alguns de tots els beneficis que el beure aigua hidrogenada aporta a la teva salut i organisme. Si actualment esteu pensant en disposar a casa d’un sistema d’aquest tipus, des de VDF Team us convidem a contactar amb nosaltres.

Som una empresa amb una àmplia experiència, comptem amb un equip humà especialitzat en el sector i en la instal·lació i el manteniment de tot tipus d’equips i màquines d’aigua per al tractament i augment del seu nivell de purificació.