Servei Tècnic

El servei tècnic de VDFteam

By May 16, 2019May 24th, 2019No Comments
Técnico escribiendo

El manteniment, és una part fonamental del bon funcionament de qualsevol dels nostres equips de VDFteam. És per això, que comptem amb una plantilla de treballadors especialitzats, amb una preparació i un caràcter excepcional per treballar en equip.

Tot el nostre personal forma part de la plantilla de l’empresa, atès que no subcontractem a tercers. Així doncs, podem assegurar que els tècnics que acudeixin als seus domicilis sempre seran uns professionals altament qualificats.

Realitzem visites periòdiques per tot l’àmbit de Catalunya, prèviament concertades amb els clients des de les nostres oficines, i gestionades per les assistentes del nostre departament de Servei Tècnic.

Els tècnics es desplacen als domicilis amb una flota pròpia de vehicles retolats de VDFteam, uniformats i amb tota la documentació corresponent al client, així com un gran estoc de material a les seves furgonetes, per tal de poder donar el servei adequat davant de qualsevol contratemps o averia.

En la visita de manteniment, el nostre personal s’encarrega d’analitzar l’aigua i verificar que tot el sistema de tractament d’aigua funcioni correctament, a més de realitzar el canvi i subministrament de consumibles corresponents a l’equip en qüestió.

Comptem amb tres modalitats diferents de contractes de manteniment, adequades a les necessitats de tots els nostres clients. Per un cost mensual fix, el client gaudirà d’un servei tècnic únic ple d’avantatges i privilegis.

– CONTRACTE VDF PRIVILEGI.

– CONTRACTE VDF ASSISTÈNCIA GARANTIDA.

– CONTRACTE VDF PLATÍ.