Aigua

7 motius per beure aigua osmotitzada a casa

By May 13, 2022No Comments
Tres mujeres sujetando seis vasos de agua de ósmosis

Per què instal·lar un sistema d’osmosi inversa? A continuació, us presentem algunes de les raons més rellevants:

1. Aigua ideal per a la teva salut

Segons l’Organització Mundial de la Salut, l’osmosi inversa és un dels millors mètodes per eliminar virus i bacteris de la xarxa d’aigua. Per tant, des del punt de vista sanitari i amb l’aval de l’OMS, una de les millors opcions per beure aigua de qualitat a casa disposa d’un equip d’osmosi inversa.

2. Aigua osmotitzada sense impureses

Un altre dels grans problemes de l’aigua de xarxa és que poden arrossegar alguns metalls pesants com el plom, el coure o el ferro provinents de les canonades o de manera natural. Gràcies al filtre de membrana de l’osmosi inversa s’eliminen aquestes impureses, cosa que et permet beure aigua de qualitat.

3. Aigua de l’aixeta amb bon sabor

Gràcies a l’eliminació del clor i de les impureses descrites anteriorment, el sabor de l’aigua osmotitzada és més bo i més agradable al paladar. En conseqüència, l’aigua d’osmosi ajuda a potenciar el sabor dels plats, cafès i infusions.

4. Sense residus plàstics

Un dels principals problemes mediambientals que vivim actualment és la contaminació dels mars per culpa del plàstic. Sabies que una ampolla de plàstic pot trigar fins a 1.000 anys a descompondre’s al mar? Un altre dels grans beneficis dels equips d’osmosi inversa és que permet beure aigua de qualitat i de bon gust directament de l’aixeta sense necessitat de comprar ampolles d’aigua que generen residus plàstics.

5. Disseny compacte

Gràcies als avenços tecnològics s’han aconseguit dissenyar equips d’osmosi inversa més compactes, de manera que trobar un buit sota l’aigüera per instal·lar-los resulta molt més senzill que abans. Des de VDF Team, posem a la teva disposició dos models ultracompactes:

  • RMW New Eco: el qual compta amb un dipòsit d’aigua integrat dins del mateix equip, per la qual cosa requereix poc espai per a la seva instal·lació.
  • Vita Eco: Es tracta d´un equip d´osmosi inversa de flux directe. Aquest tipus de sistema funciona sense necessitat d‟un dipòsit, de manera que és més compacte i ocupa menys espai que altres models del mercat.

6. Comoditat i estalvi de diners

Quan disposeu d’aigua purificada directament de l’aixeta de casa vostra, no haureu d’anar al supermercat i carregar amb paquets d’aigua embotellada per beure aigua de qualitat. A més, estalviaràs diners evitant els desplaçaments al supermercat i la compra de les ampolles.

7. Útil no només per beure

Finalment, l’aigua d’osmosi no és només útil per beure aigua de qualitat. Gràcies a les cinc etapes de filtració, l’aigua osmotitzada es pot fer servir per planxar sense necessitat de comprar aigua destil·lada. També és ideal per preparar cafès perquè, a més de millorar el sabor, amb l’aigua d’osmosi evitaràs que s’incrusti la calç a l’interior de la cafetera.

Encara tens dubtes a instal·lar un sistema d’osmosi? Contacta’ns per resoldre-les totes.