arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Blog: Aigua i salut

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

aigua pura
L’aigua de casa teva olora malament o té un sabor desagradable? Prova l’aigua osmotitzada

Tenir un equip d’osmosi a casa teva significa poder disposar d’aigua pura de la millor qualitat sense haver d’utilitzar cap producte químic. Remineral Water és un aparell proporciona aigua lliure de contaminants amb un plus addicional de calci i magnesi que aporta efectes desintoxicants. La qualitat dels materials de fabricació es màxima, fet que garanteix la durabilitat i resistència.

  1. Aigua de la millor qualitat: Gaudeix de l’aigua sense olors estranyes, impureses o clor. Aigua amb totes les seves propietats naturals i una qualitat excepcional.
  2. Dietes equilibrades: Gràcies a l’aigua osmotitzada, podrem seguir una dieta baixa en sodi. Ideal per a persones amb problemes de pedres al ronyó.
  3. Aliments nets i frescos: Rentar fruites i verdures amb aigua osmotitzada és una garantia per mantenir totes les seves propietats.
  4. Cuinar, cafès i infusions: Gràcies a l’osmosi, preparar sopes i cuinar en general, així com preparar cafès, tes, infusions o biberons, és segur i saludable.
  5. Adéu a garrafes i ampolles: Ja no hauràs de comprar i transportar aigua per gaudir de la màxima qualitat.

 

Contacta amb el teu assessor si vols gaudir d’aigua pura i d’autèntica qualitat. No et quedis amb dubtes!

Valora este post