Beyond Guardian Air

RESPIRA AIRE PURIFICAT

És l’únic purificador d’aire que utilitza una combinació única de tecnologies, inclosa la generació d’ions, un filtre segellat millor que HEPA, l’oxidació fotocatalítica i la tecnologia única ActivePure.

    Les dades recollides s’utilitzaran amb la finalitat de donar resposta a la seva consulta, suggerència, incidència o qualsevol altra informació o petició que hagi realitzat al completar el formulari i, en el cas que ho hagis consentit expressament, també per enviar informació personalitzada sobre promocions, ofertes i nous productes de Tratamientos de Agua VDF. El responsable del tractament de les dades obtingudes és Tratamientos de Agua VDF, S.L. (carrer Aiguafreda nº8, Polígon Industrial Ametlla Park, 08480 Ametlla del Vallès /Mail: cumplimientonormativo@vdf.es / Tlf. 936.934.300) i la obtenció es basa en el seu consentiment, el qual podrà ser revocat en qualsevol moment. Les dades obtingudes no seran cedides a tercers. En qualsevol moment pot accedir a les dades facilitades, rectificar-les o suprimir-es, oposar-se al tractament i sol·licitar la limitació, enviant la sol·licitud corresponent a la direcció del Responsable de Tractament. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la protecció de dades a la Política de Privacidad.

    La tecnologia ActivePure va més enllà dels sistemes tradicionals de purificació d’aire, ja que no sols elimina olors desagradables i redueix la pols, sinó que també elimina contaminants nocius en l’aire i en les superfícies de la teva llar.

    Activi Pure és l’única tecnologia que té el certificat CERTIFIED SPACE TECHNOLOGY que atorga la Space Foundation en un programa de Certificació Espacial creat en col·laboració amb la NASA.

    COMPLETA EL FORMULARIO Y CONSIGUE BEYOND GUARDIAN AIR
    Nuestros agentes se pondrán en contacto contigo a la brevedad.
      Com ens has conegut? InternetPer un conegutPublicitat exteriorXarxes SocialsAltres

      Aconsegueix el teu sistema Beyond Guardian Air

      Prestem servei i manteniment a tota Catalunya.

      Com funciona?

      Les molècules microscòpiques d’oxigen i aigua en l’aire passen a les unitats de purificació.

      Les molècules microscòpiques passen posteriorment a través de la matriu HoneycombActivePure.

      Mentre estan dins de la matriu, les molècules es transformen en poderosos oxidants.

      En sortir de nou a l’aire, les molècules ActivePuresobrealimentadas busquen i destrueixen ràpidament contaminants, fongs, floridura i bacteris que causen olors.