arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Blog: Aigua i salut

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

roba neta amb aigua pura
Com rentar la roba sense sabó?

 

Aprofita el poder de l’aigua per netejar de forma natural

T’imagines rentar la roba i la de tota la família únicament amb aigua freda gràcies a l’oxigen actiu? Ja és possible gaudir d’una neteja profunda sense químics, a més d’estalviar a casa i tenir cura del medi ambient!

Potser la pregunta que ve ara la teva ment sigui,  “Com és possible …?”. I ja et diem que no, no hi ha truc, sinó que disposem de la millor tecnologia del moment. Es tracta d’una autèntica revolució amb resultats realment sorprenents. A continuació, us presentem la tecnologia més natural del futur; Laundry Pro 2.0.

Què és Laundry Pro 2.0?

Laundry Pro 2.0 és un sistema instal·lable en rentadores domèstiques que neteja, desgreixa i desinfecta només amb aigua freda amb un resultat increïblement eficaç. Aquest nou sistema incorpora el poder de la revolucionària tecnologia ActivePure®, que genera molècules d’oxigen actiu, potents agents de neteja que eliminen la brutícia, els contaminants i els bacteris que causen la mala olor.

Aquesta tecnologia va ser creada als Estats Units, ha estat reconeguda com Certified Spaced Technology i està basada en un desenvolupament original per al seu ús a l’Estació Espacial Internacional.

El seu ús domèstic és totalment segur i no és perjudicial per a les persones ni els animals. A més, no necessita manteniment de rutina per a funcionar a ple rendiment i és molt fàcil d’instal·lar, ja que es connecta a la rentadora convencional amb un adaptador.

Beneficis de Laundry Pro 2.0

  • Roba més suau: Les fibres es lliuren de la brutícia i de la resta de detergents anteriors, el que proporciona una suavitat natural del teixit, ja que el procés per eliminar les taques no es basa en fregar o desgastar les fibres. 
  • Colors brillants i blancs purs: Els teus teixits es mantindran amb un color més viu i brillant, ja que la potència de l’oxigen actiu manté els colors de la roba sense danyar el seu color original.
  • Salut: Ajuda a prevenir la picor i la coïssor causats per al·lèrgies als detergents acumulats a la roba.
  • Més estalvi: Aquest sistema et permet deixar de comprar productes de neteja i reduir la despesa energètica de la teva rentadora, pel que estalviaràs a llarg termini, ja que només necessitaràs aigua, i a més, freda.
  • Ecològic: Tindràs cura del medi ambient, ja que no s’aboquen residus químics amb Laundry Pro 2.0. Podràs oblidar-te de qualsevol detergent ecològic!

 

Infinitat d’usos per netejar la llar

Aquest sistema revolucionari té altres beneficis afegits que permet més aplicacions en la neteja domèstica, a més de la teva rentadora. Ens referim al Kit opcional Multiusos ActiveClean que permet una infinitat d’usos per a la neteja i desinfecció, el que proporciona un gran valor afegit de l’aigua amb oxigen actiu, modificada per Laundry Pro 2.0.

L’adaptador ActiveClean permet aprofitar l’aigua enriquida amb oxigen actiu per netejar qualsevol superfície de la llar, com teixits (cortines), superfícies greixoses (fogons, fogons, interior de neveres, terres, rajoles i juntes, piques), accessoris (joies o rellotges) i fins i tot vehicles (pneumàtics). El resultat és sorprenent i poden beneficiar-se tots els membres de la família!

Si t’interessa Laundry Pro, desitges una visita gratuïta al teu domicili o tens qualsevol dubte, pots contactar amb VDF aquí.