arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Aigua

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

solucion-agua-dura-cabello
Com protegir els cabells de la calç

La duresa de l’aigua

Què és l’aigua dura

L’aigua dura és aquella aigua que conté una alta quantitat de sals dissoltes de calci i magnesi. Segons la zona on ens trobem el nivell de duresa de l’aigua pot variar considerablement, fet que pot ocasionar efectes negatius a diferents nivells, especialment les classificades com a aigües dures, aigües molt dures i aigües extremadament dures. Totes elles es caracteritzen per contenir un alt grau de concentració de compostos minerals que poden generar problemes per a la salut de les persones, a més d’altres problemes domèstics a la llar.

A la llar

Una quantitat excessiva de calç pot afectar al funcionament dels electrodomèstics, a la roba, a les instal·lacions d’aigua, al gust de l’aigua, i per descomptat, pot empitjorar l’estat de les pells sensibles, així com la salut dels cabells i del cuir cabellut.


En els cabells i cuir cabellut

Si vols mantenir uns cabells forts i brillants, abans hauries de conèixer els efectes negatius que pot generar l’excés de calç tant en els cabells com en el cuir cabellut:

  • Cabells apagats i secs
  • Irritació o èczema del cuir cabellut
  • Debilitament i pèrdua del cabell, més propens al trencament

 

Per què necessito un descalcificador?

Si vius en una zona amb aigua dura, molt dura o excessivament dura, és probable que després del bany notis cert impacte en la teva pell i en el teu cabell. Per evitar-ho, el més recomanable és instal·lar un descalcificador a la llar per solucionar aquest problema de forma definitiva. A més, si tens els cabells tintats o arrissats, és possible que pateixis un major impacte, ja que aquest tipus de pèl té tendència a ressecar-se i encrespar-se més.

Els beneficis del descalcificador: Cabell més sans i brillants

Després d’analitzar les conseqüències que pot ocasionar l’aigua dura en els cabells, és moment de posar solució perquè els nostres cabells tornin a tenir un aspecte brillant i suau sense necessitat d’utilitzar suavitzants ni condicionadors. Un descalcificador és un sistema molt pràctic que elimina els alts nivells de minerals, en concret, de calci i magnesi. D’aquesta manera, millora la salut i la higiene, a més d’aportar nombrosos avantatges a la llar.

A VDF disposem de diversos models de descalcificadors segons la duresa de l’aigua, el nombre de persones que viuen a la llar, així com el tipus d’habitatge:

Aquasil S: Per cases, pisos, oficines i qualsevol edifici amb espai reduït.

Aquasil H: Per a habitatges familiars (2-4 persones).

Aquasil 2: Per a famílies nombroses o grups (4-8 persones).

Aquasil 4: Per a grups de persones, edificis i instal·lacions.

Així que si tens qualsevol pregunta, et convidem a consultar amb el nostre equip.