Preguntes Més Freqüents

Resolem els teus dubtes sobre tractaments d’aigua.

Què és la descalcificació de l’aigua?

La descalcificació és el procés mitjançant el qual disminueixen els nivells de calci i magnesi en l’aigua fins arribar als nivells òptims per a tu i la teva família.

Per què serveix la descalcificació de l’aigua?

Quan l’aigua té més magnesi i/o calci de lo normal, la seva duresa es torna excessiva. Amb el nostre descalcificador, notaràs la pell suau, el cabell sedós i en definitiva una agradable sensació de benestar. A més, quan l’aigua no té calç, la roba es protegeix. La vaixella, mampares, lavabos i banys en general brillen més.

Estalvies en antical i productes de neteja. El nostre sistema de descalcificació redueix fins a un 70% d’aigua i disminueix fins a un 55% el consum de sal en comparació amb altres de la competència en comptar amb un sistema de programació intel·ligent d’aigua i sal.

Què és l’osmosi inversa?

L’osmosi és el mètode natural que permet obtindre aigua de la millor qualitat sense utilitzar ningun producte químic.

Per a què serveix l’osmosi en l’aigua?

Et permet gaudir d’aigua de la millor qualitat, eliminant impureses. Ens permet gaudir del sabor ple del menjar al utilitzar aigua d’alta qualitat. Prendràs cafè i infusions amb un sabor més natural. Podràs preparar biberons amb menys preocupacions.

L’aigua d’alta qualitat és molt interessant per millorar la salut, especialment en aquells que tinguin problemes de pedres en els ronyons. Et permet oblidar-te d’haver de comprar i pujar a casa les garrafes i ampolles d’aigua mineral.

Què és l’aigua osmotitzada?

És l’aigua que ha passat per un procés d’osmosi. Es tracta d’aigua d’alta qualitat pel consum humà.

Quan he de canviar les resines del descalcificador d’aigua?

Les resines d’intercanvi iònic es substitueixen, aproximadament, cada 7-10 anys. Això depèn del volum i la qualitat de l’aigua que hagin de descalcificar. Alhora que es fa aquest canvi de resines s’aprofita per fer una revisió a les peces interiors de la vàlvula.

Quan he de canviar la sal en el descalcificador d’aigua?

La sal s’ha de reposar periòdicament, segons el consum produït. El canvi és fàcil i senzill.

Què és la cloració salina?

La cloració salina consisteix en afegir sal comuna a l’aigua de la piscina, i per mitjà de l’aparell elèctric separa el clor del sodi. Aquest clor s’encarrega de desinfectar l’aigua, i després es torna a combinar amb el sodi.

Com s’instal·la una font d’aigua?

Nosaltres fem la instal·lació, simplement hem de connectar la font d’aigua a l’electricitat i de la xarxa d’aigua.

Les fonts d’aigua tenen aigua freda i calenta?

Si, la nostra font d’aigua serveix aigua freda i calenta.

Quines són les diferències entre l’aigua natural i l’aigua mineral?

L’aigua mineral s’associa a Espanya a aigua embotellada (encara que també es ven aigua natural embotellada), però la diferència ve pel fet de tenir minerals, els quals poden ser o no afegits artificialment per corregir el gust o per motius terapèutics.

En què consisteix una piscina saludable?

És una piscina que irrita menys que la piscina mitjana. Que afecta menys persones al·lèrgiques a elements químics. Els símptomes d’una piscina saludable ho veiem quan aconseguim que desaparegui l’olor de clor de la teva piscina i a reduir decoloracions a la roba de bany. En el nostre cas, amb 7 vegades menys sal que l’aigua del mar. Si vols una piscina saludable consulta el nostre sistema VDFSwim.

És recomanable la electròlisis?

En reduir (o eliminar) la manipulació d’elements químics és millor que altres sistemes. No té olor de clor, elimina la irritació per productes químics i aconsegueix un color natural a l’aigua. No resseca pèl, pell i ungles i tampoc descoloreix la roba.

És millor la cloració salina o la electròlisis que la cloració química?

Pels següents motius nosaltres entenem que sí que ho és:

  • Gràcies al confort que proporciona eliminar els elements químics.
  • Més saludable, en no fer servir clor eliminem la irritació als ulls, tan característica de les piscines. Així com sequedat a la pell, pèl i ungles.
  • Més sostenible en no utilitzar elements químics, més aviat un de natural com és la sal.
  • Allarga la seva vida útil, ja que els elements químics són corrosius, i la sal no.
  • És més còmoda, al només haver de preocupar-te de la sal.
  • Manteniment més econòmic, a l’estalviar-te fins el 90% del cost de productes.

Comienza a ahorrar y purificar tu vida

Prestamos servicio y mantenimiento en toda Catalunya.