Aigua

L’efecte antioxidant de l’aigua hidrogenada

By June 19, 2023No Comments
Vaso de agua de osmosis inversa

L’aigua hidrogenada és una forma d’aigua que ha estat enriquida amb molècules d’hidrogen, cosa que la fa diferent de l’aigua convencional. Un dels efectes més interessants de l’aigua hidrogenada és la capacitat per actuar com un poderós antioxidant.

L’hidrogen és conegut per ser l’element més lleuger i el més abundant a l’univers. A més, és un dels antioxidants més efectius, ja que és capaç de neutralitzar els radicals lliures al cos que causen dany cel·lular. Els radicals lliures són subproductes tòxics que es produeixen com a resultat del metabolisme cel·lular i l’exposició a factors ambientals com ara la contaminació i els raigs UV.

L’aigua hidrogenada es produeix quan s’hi afegeix hidrogen molecular a l’aigua normal, formant així molècules d’hidrogen en forma de gas. Aquestes molècules d’hidrogen són altament biodisponibles i poden ser fàcilment absorbides per les cèl·lules i els teixits del cos. Un cop a l’interior del cos, l’hidrogen actua com un poderós antioxidant, ajudant a protegir les cèl·lules i els teixits dels danys causats pels radicals lliures.

A més, l’aigua hidrogenada també pot ajudar a reduir l’estrès oxidatiu al cos, cosa que alhora pot millorar la salut i la longevitat cel·lular. Un altre efecte positiu de l’aigua hidrogenada és la capacitat per millorar la funció cel·lular i la producció d’energia. L’hidrogen és capaç de millorar l’eficiència de les cèl·lules en la producció d’energia, cosa que pot millorar la resistència física i mental.

En resum, l’aigua hidrogenada és una forma d’aigua que ha estat enriquida amb molècules d’hidrogen, cosa que la converteix en un poderós antioxidant. Aquest efecte antioxidant pot ajudar a protegir les cèl·lules i els teixits del dany causat pels radicals lliures, reduir l’estrès oxidatiu, millorar la funció cel·lular i la producció d’energia, i millorar la salut i la longevitat cel·lular.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres