Aigua

Quins són els beneficis de l’aigua?

By May 9, 2022No Comments

De tots és sabut que l’aigua aporta grans beneficis per a la salut, i que el simple fet de beure aigua no només ens ajuda a mantenir-nos hidratats, sinó que també ens pot alleujar i disminuir la sensació de fatiga que algunes vegades podem experimentar.

Doncs bé, a l’article d’avui parlarem de tots els beneficis i propietats de l’aigua, vegem doncs quins són!

Vuit beneficis i propietats principals de l’aigua

A continuació enumerarem els principals beneficis de l’aigua, això sí, heu de tenir en compte que no són només els únics, l’aigua és un potent aliment que ha de ser present al nostre dia a dia.

  1. Alleugereix la fatiga: tal com hem esmentat breument a l’inici, beure aigua pot disminuir la sensació de fatiga que de vegades tenim.
  2. Ajuda a evitar les migranyes i el mal de cap: si pateixes de migranyes, una de les raons pot ser perquè el teu cos no està prou hidratat, això no implica que si beus molta aigua eliminis aquest problema, però potser si pot fer que aquest dolor no siguin tan persistent o notis una gran disminució a la seva freqüència.
  3. L’aigua ajuda durant la digestió i evita el restrenyiment: aquesta permet que els aliments es descomposin a l’estómac correctament, i davant un bon funcionament del sistema digestiu, aconseguiràs evitar el restrenyiment.
  4. Millora el teu sistema immunològic i regula la temperatura del cos: l’aigua que consumim s’evapora a la superfície en forma de suor, fet que permet als nostres sistemes mantenir la temperatura corporal durant el dia. A més, això ens permetrà estar més actius i amb més energia.
  5. Pot resoldre problemes de mal alè: una altra de les propietats de l’aigua és que el consum et pot ajudar a evitar el mal alè.
  6. Ajuda durant la pèrdua de pes: beure aigua no implicarà que aprimis, però si combines una bona hidratació juntament amb una vida activa en esport i alimentació saludable, el procés serà molt més suportable i obtindràs els resultats desitjats sempre que mantinguis la constància i força.
  7. Aporta grans beneficis a la teva pell: mantenir-nos ben hidratats no només t’aportarà els beneficis comentats anteriorment, sinó que a més lluiràs una pell més brillant i sana.
  8. Un estat d’ànim millor: una altra de les propietats de l’aigua és que el consum pot fer que et sentis millor, que tinguis més energia i visquis el dia a dia amb una altra perspectiva.

Gaudeix dels beneficis de l’aigua amb els nostres serveis

Ara que ja coneixes les vuit propietats principals de l’aigua, és el moment de pensar a consumir aigua de gran qualitat. Cosa que pots tenir si et decideixes a instal·lar un sistema de descalcificació o un equip d’osmosi inversa a casa.

VDF Team és una empresa especialitzada amb gran experiència al sector. Oferim diversos serveis relacionats amb el tractament de l’aigua perquè a les llars i negocis sempre disposin d’aigua purificada de gran qualitat i apta per al consum directament de l’aixeta. Si tens algun dubte o vols informació sobre algun dels nostres equips, posa’t ara en contacte amb nosaltres sense compromís.