arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Piscines saludables: què és VDFSwim i beneficis

Piscines saludables
Mantingues una piscina en perfectes condicions d’higiene i salut.
Piscines sense olor de clor
Gràcies a l’electròlisi per cloració salina deixem enrere les males olors.
Evita irritacions a la piscina
Com que no fem servir productes químics, la pell, les mucoses i els ulls ja no s’irritaran més.
Acomiada’t dels productes químics
Màxima seguretat, ja que no cal manipular productes químics i alhora màxima efectivitat en la depuració de l’aigua de la piscina.
Estalvia diners
En substituir els múltiples productes químics per la sal, l’estalvi pot arribar fins al 90%.
Si vols saber què necessites i què et podem oferir, contacta ara amb el teu assessor de piscines saludables

CONTACTA AMB EL TEU ASSESSOR

Què és la cloració salina o electròlisi salina i com funciona una depuradora de cloració salina

Aigua depurada per electròlisi salina o cloració salina

Vdfswim lidera un nou concepte en el camp del tractament de l’aigua per a piscines: l’electròlisi salina. Sense utilitzar productes químics clorats podràs gaudir d’una piscina neta, i evitar les irritacions dels ulls i les mucoses a més de la sensació de pell resseca tan habitual.

Com funciona Vdfswim?

Els equips d’electròlisi salina de VDF funcionen amb sal comuna que s’afegeix a la piscina amb una concentració de 3 g per litre en funció del tipus d’aigua. Aquesta aigua salada passa per una placa de titani que produeix clor i alhora oxigen actiu, uns desinfectants que mantenen la piscina lliure de matèria orgànica i de patògens. El sistema de funcionament, totalment automàtic i segur, té amb un voltatge màxim de 7,5V (com una pila comuna).

L’equip Vdfswim incorpora un panell LCD amb un menú senzill i intuïtiu, i un programa de fàcil ús.
El nostre control automàtic del pH permet ajustar-lo i controlar-lo automàticament de tal manera que mantingui sempre un valor al voltant de 72, el nivell òptim per a la desinfecció.
El nivell de clor s’ajusta per sonda a la teva piscina d’una forma personalitzada de 0,5 a 2 ppm
El nostre sistema de cèl·lula d’autoneteja permet un canvi de polaritat programable per temps per evitar incrustacions calcàries.
L’equip Vdfswim compta també un indicador amb el percentatge de sal per saber la quantitat aproximada que queda i reposar-ne, si escau.
El programa de cobertes ens permet saber el nivell de clor a la piscina quan es cobreix i poder mantenir-lo sempre adequat.
La caixa electrònica waterproof és resistent als raigs ultraviolats i té una estanquitat màxima (IP65). Garantia de durabilitat i resistència.
El sistema de detecció de cabal, que incorpora una discreta alarma, serveix per mantenir la formació de gas a nivells baixos i per aturar, per raons de seguretat i si escau, l’electròlisi salina i la bomba.
La pantalla de LCD és opcional, i ens permet veure la temperatura de l’aigua de la piscina.

Manteniment de piscines

Si fas el manteniment de la teva piscina amb VDF, no hauràs d’acumular ni manipular productes químics perillosos i mantindràs la teva piscina neta d’una forma fàcil i ràpida. La senzillesa del sistema i l’absència de productes químics clorats t’ajudaran a estalviar notablement i faran que la sala tècnica o el lloc on deses els recanvis i els productes de piscina pateixi menys deteriorament per corrosió.