arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Oxigen actiu

La Laundry Pro permet netejar la roba sense necessitat de fer servir detergents, suavitzants o aigua calenta. Gràcies a la tecnologia ActivePure, crea de forma natural potents molècules d’oxigen actiu que funcionen amb l’aigua per eliminar la brutícia i les bactèries.

Roba més suau
Aconsegueix eliminar les restes de detergents anteriors i la brutícia de les fibres, restablint la suavitat natural del teixit.
Blancs purs i colors brillants
La potència de l’oxigen actiu permet mantenir la roba sempre amb bon aspecte, com el primer dia.
Una pell més sana
La pell deixa d’estar en contacte amb les restes de productes químics de la roba. A més, evita la picor i cremor de les pells més sensibles.
Gran estalvi a casa
Ja no hauràs de comprar detergents, suavitzants o productes de neteja en general. El que suposarà un gran estalvi econòmic, a llarg termini. Gràcies a la tecnologia ActivePure només necessitaràs aigua freda.
Cuida del medi ambient
Contribueix a protegir del medi ambient amb la Laundry Pro, reduint la quantitat de productes químics que es vessen al planeta.
Si vols gaudir de l'oxigen actiu a la teva llar

CONTACTA AMB EL TEU ASSESSOR

Models i equipaments de la Laundry Pro 2.0

Sistema instal·lable en rentadores domèstiques, amb tecnologia ActivePure que permet rentar al roba amb aigua enriquida amb oxidants, sense necessitat de detergents o aigua calenta.

Instal·la fàcilment la teva Laundry Pro

La Laundry Pro 2.0 es pot instal·lar fàcilment a la teva rentadora convencional, sense ser necessàries modificacions ni treballs addicionals de fontaneria.