arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Descalcificació: què és i beneficis

La descalcificació és el procés que disminueix els nivells de calci i de magnesi de l’aigua de casa teva per assolir el nivell òptim d’aquests minerals. Un cop descalcificada, l’aigua adquireix la duresa ideal i aporta importants beneficis a la salut i la higiene de tota la família.

Protecció contra la calç
Elimina la duresa de l'aigua i allarga la vida útil d'electrodomèstics com la rentadora, cafetera, planxa, etc. A més, protegeix les canonades, calderes, termos, acumuladors i radiadors.
Banys, cuina, coberteria, vaixella i roba més nets
Gràcies a l’absència de calç brillaran amb llum pròpia, i lluiran com el primer dia.
Cabell i pell més sans i nets
Banyar-se o dutxar-se amb aigua descalcificada deixa la pell suau, hidratada i amb una increïble sensació de benestar. Recuperaràs la brillantor i la suavitat natural del teu cabell, i ja no hauràs d’utilitzar suavitzants ni condicionadors.
Estalvi
Amb la descalcificació de l’aigua redueixes fins a un 50% la despesa en productes anticalç i de neteja. A més, a aquest estalvi cal sumar-hi l’energètic gràcies a l’optimització del rendiment dels equips d’aigua calenta i la calefacció.

Models de descalcificadors Aquasil

Procediment d’instal·lació del descalcificador Aquasil

1
Visita, estudi i pressupost del tractament a casa, l’oficina o a les instal·lacions del client.
2
Signatura del contracte de compravenda i full de finançament, si escau, el dia mateix de la visita.
3
Si cal finançament, lliurament de l’estudi per autoritzar-lo en un termini de 30 minuts a 24 hores.
4
En aquells casos en què s’hagi sol·licitat finançament, un cop aprovat es programa la instal·lació el dia acordat amb el client (normalment 1 o 2 dies)
5
Instal·lació en poques hores i sense obres: VDF s’encarrega de tot.
6
Després de la instal·lació, ja pots gaudir d’aigua de qualitat tractada a la llar, a l’oficina o a les instal·lacions.