arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Salut

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

tipos de descalcificador
Tipus de descalcificador

La descalcificació és un procés que redueix els nivells de calci i magnesi de l’aigua fins a aconseguir un nivell òptim. En eliminar la duresa de l’aigua, la descalcificació ofereix múltiples avantatges per a la nostra salut, la nostra economia i el medi ambient.

Existeixen múltiples factors que determinen la necessitat o no de disposar d’un descalcificador a la llar.            

Necessites un descalcificador si…            

 1. L’aigua de la teva casa presenta nivells de calci i magnesi superiors als recomanats. 
 2. L’aigua de la teva casa és excessivament dura i presenta impureses.               
 3. La roba presenta taques blanques després del rentat.           
 4. Els banys i l’aixeteria presenten taques de calç.          
 5. La pell, pèl i mucoses queden ressecs i poc hidratats després del bany.     

Existeixen diferències entre els descalcificadors?

Els descalcificadors Aquasil de VDF poden ser electrònics o hidràulics. Els descalcificadors electrònics disposen d’un programador intel·ligent que optimitza el consum d’aigua i de sal i la redueixen fins a un 55%, gràcies a un sistema de regeneració electrònic. Pel que fa als descalcificadors hidràulics, gràcies al seu funcionament amb doble ampolla de resina, permeten uns resultats superiors als electrònics.

Tots dos sistemes han estat fabricats amb resina alimentària d’alta qualitat i d’última generació i funcionen amb un llit compactat que permet obtenir un elevat cabal d’aigua amb molt poca pèrdua de càrrega.

Els models són Aquasil SAquasil HAquasil 2 Aquasil 4             

Quin descalcificador em convè instal·lar?

Triar un descalcificador adequat depèn de les necessitats de la nostra llar, és a dir, de les persones que hi viuen, de la duresa de l’aigua de la nostra zona de residència i del tipus d’habitatge en el qual l’instal·larem.    

 • Nombre de persones que resideixen en la llar
  El consum d’aigua d’una llar depèn molt del nombre d’habitants que l’ocupen. Per tant, el nombre de persones que resideixen a la llar és una dada bàsica per triar el model de descalcificador necessari en cada cas.
 • Tipus d’habitatge        
  El tipus d’habitatge pot afectar diversos factors com el cabal de l’aigua o la pressió. No és el mateix, tampoc, que l’habitatge sigui un pis o una casa unifamiliar, que disposi d’1, 2 o 3 banys,.. Per tant, la tipologia de la residència també intervindrà en l’elecció del descalcificador més adequat.
 • Duresa de l’aigua        
  A l’hora de triar un descalcificador, s’ha de tenir en compte la duresa de l’aigua, una altra de les dades bàsiques i molt important, ja que la duresa de l’aigua està lligada directament a la quantitat de resina necessària per eliminar la calç de l’aigua.