arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

SOM VDF
Sobre l’empresa
VDF som una empresa de productes per al tractament de l’aigua única en el nostre sector. En aquesta pàgina t’expliquem les raons per les quals som únics.

A VDF oferim servei ininterromput a tot Catalunya des del 1989, l’any de la nostra fundació. Un servei que volem seguir prestant durant molts anys.

Disposem d’una seu central amb 1.500 m2 d’espai des de la qual gestionem les tasques administratives, l’atenció al client, el taller de reparacions, la formació així com la Recerca + Desenvolupament + Innovació. Les nostres instal·lacions també compten amb una zona d’exposició perquè els clients puguin veure la qualitat dels nostres productes. A més, tenim un laboratori propi on els nostres tècnics poden realitzar tantes anàlisis d’aigua com siguin necessàries.

Equip

VDF té una plantilla de treballadors especialitzats, amb la preparació i el caràcter necessaris per treballar en equip. Els empleats compten amb una visió global de l’empresa i amb una gran passió pel tracte i l’atenció al client. Tots els nostres instal·ladors formen part de l’empresa. Com que no subcontractem tercers, podem assegurar als clients que els visitaran professionals altament qualificats. VDF certifica i verifica el nivell i la professionalitat dels seus instal·ladors, tota una garantia per al client.

Servei tècnic en el tractament de l’aigua

VDF posa al teu abast un equip d’especialistes en el tractament de l’aigua que es desplacen fins al teu domicili, siguis on siguis, per atendre i resoldre qualsevol incidència relacionada amb la instal·lació, el funcionament i el manteniment dels nostres equips o relacionada amb qualsevol altre equip d’aigua que tinguis a casa.

Servei de prevenda i postvenda

T’assessorem tècnicament i sense cap mena de compromís. Realitzem una anàlisi de l’aigua de casa teva al nostre laboratori. Et donem tota la informació necessària perquè sàpigues quin és el producte més adequat per a tu i et fem un pressupost a mida. I, si tens cap dubte, problema o et calen aclariments, estem sempre a la teva disposició.

Mantenimient

El manteniment és una part fonamental del bon funcionament de qualsevol instal·lació. Per aquest motiu, hem dissenyat un producte especial de manteniment: el VDFprivilegi. Així, per una quota mensual, els nostres especialistes es desplacen periòdicament al teu domicili, comproven els teus aparells i realitzen les tasques de manteniment per assegurar el seu bon funcionament. El nostre servei VDFprivilegi inclou la instal·lació de filtres i de recanvis sense cap cost addicional.

Qualitat i Certificats

Tenim el nostre propi departament d’R + D + I. Millorem i innovem constantment per oferir els millors productes amb les millors prestacions. Ens esforcem cada dia per fer-ho més bé. Som exigents amb els nostres processos, serveis i productes perquè volem oferir als nostres clients una qualitat superior. Per això, ens hem sotmès a continus exàmens externs que certifiquen el nivell dels nostres productes i serveis.

Certificats AENOR

Certificats AENOR
ISO 9001 Quality Management: es tracta d’un segell que certifica la nostra excel·lència en la gestió. D’aquesta manera podem estalviar costos alhora que certifiquem l’optimització dels procediments. L’ISO 9001 és un requeriment habitual per aconseguir contractes amb les administracions públiques i grans corporacions.
ISO 14001 environmental management: es tracta d’un segell que certifica el nostre ferm compromís amb el medi ambient. Estalviem aigua, energia i generem menys residus, per això hem assolit l’excel·lència en gestió mediambiental.

Productes i serveis

Només venem allò que els nostres clients necessiten, ni més ni menys. Fem un diagnòstic concís i adoptem la solució adequada en funció de cada cas. La nostra política es basa en la personalització de les solucions, perquè creiem que cada client és únic.