arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Preguntes freqüents
Resolvemos tus dudas sobre tratamientos de agua.

Què és la descalcificació de l’aigua?

La descalcificació és un procés mitjançant el qual els nivells de calci i de magnesi de l’aigua baixen fins a arribar als nivells òptims per a tu i la teva família.

Per a què serveix la descalcificació de l’aigua?

Quan l’aigua té massa magnesi i/o calci, la seva duresa esdevé excessiva. A més, descalcificar l’aigua és millor per a la salut i la higiene. Notaràs la pell suau i el pèl sedós. En definitiva, tindràs una agradable sensació de benestar. L’aigua sense calç protegeix la roba. A més, la vaixella, les mampares, els lavabos i els banys brillen més. Estalvies en productes anticalç i de neteja. El nostre sistema de descalcificació disposa d’una programació intel·ligent d’aigua i de sal que redueix fins a un 70% el consum de l’aigua i fins a un 55% el de la sal en comparació amb altres sistemes de la competència.

És complicat el manteniment del descalcificador d’aigua?

El seu procés d’instal·lació és molt senzill, ja que es connecta a la canonada principal de subministrament de l’habitatge, la qual cosa facilita el manteniment. L’aparell, que conté resina alimentària d’alta qualitat, és molt resistent i funciona amb una base compactada que permet obtenir un cabal elevat amb molt poca pèrdua de càrrega.

Què és l’osmosi?

L’osmosi és el mètode natural que permet obtenir aigua de la millor qualitat sense haver d’utilitzar cap mena de producte químic.

Per a què serveix l’osmosi de l’aigua?

Et permet gaudir d’aigua de la millor qualitat, sense impureses. També et permet de gaudir més del menjar perquè el fas amb aigua pura i podràs prendre cafè i infusions amb un gust més natural. D’altra banda, prepararàs els biberons dels teus fills amb menys preocupacions. L’aigua d’alta qualitat és molt interessant per millorar la salut, especialment la de les persones amb problemes de pedres als ronyons. Ja no hauràs de tornar a pensar a comprar i pujar a casa garrafes i ampolles d’aigua mineral. Els petits electrodomèstics (cafeteres, humidificadors, planxes, etc.) ja no acumularan calç.

Què és l’aigua osmotitzada?

Es tracta de l’aigua que ha passat per un procés d’osmosi. És aigua d’alta qualitat per al consum humà.

Quan hauré de canviar les resines del descalcificador d’aigua?

Les resines d’intercanvi iònic se substitueixen, aproximadament, cada 7 -10 anys en funció del volum i de la qualitat de l’aigua que es descalcifica. El canvi de resines s’aprofita per fer una revisió de les peces interiors de la vàlvula.

Quan hauré de canviar la sal del descalcificador de la piscina?

El sistema incorpora un indicador de percentatge que t’indicarà si has de canviar la sal.

Quan hauré de canviar la sal del descalcificador d’aigua?

Cal reposar la sal periòdicament en funció del consum. El canvi és fàcil i senzill.

Què és el clorador salí?

És un aparell que forma part del procés i que s’encarrega de la cloració salina. Quan afegim sal comuna a l’aigua de la piscina, l’aparell elèctric separa el clor del sodi. Aquest clor desinfecta l’aigua, i després es torna a combinar amb el sodi.

És complicat el manteniment dels sistemes d’osmosi de l’aigua?

No, és molt senzill. Ens encarreguem d’explicar-te el manteniment i de donar-te tant suport com et calgui.

Com s’instal·la una font d’aigua?

Nosaltres fem la instal·lació. Només caldrà que connectem la font d’aigua a l’electricitat i a la xarxa d’aigua.

Tenen aigua freda i aigua calenta les fonts d’aigua?

Sí, la nostra font d’aigua permet l’ús d’aigua freda i calenta.

Quines són les diferències entre aigua natural i aigua mineral?

A Espanya, l’aigua mineral s’associa a l’aigua embotellada (encara que també es ven aigua natural embotellada); però la diferència rau en la presència de minerals, que poden ser naturals o afegits artificialment, tant per corregir el gust com per motius terapèutics.

En què consisteix una piscina saludable?

Es tracta d’una piscina que irrita menys que les piscines “normals“, i que afecta menys persones que pateixen al·lèrgies als elements químics. Sentim els beneficis d’una piscina saludable quan aconseguim que desaparegui l’olor de clor i reduïm les decoloracions a la roba de bany. En el nostre cas, amb set vegades menys quantitat de sal que l’aigua del mar. Si vols una piscina saludable consulta el nostre sistema VdfSwim.

És bona la cloració salina o electròlisi?

La cloració salina o electròlisi és millor que altres sistemes, ja que redueix (o elimina) la manipulació d’elements químics. L’aigua no fa olor de clor, s’elimina la irritació per productes químics i s’aconsegueix un color natural. No resseca el pèl, la pell ni les ungles; no descoloreix la roba.

És millor la cloració salina o per electròlisi que la cloració química?

Por los siguientes motivos nosotros entendemos que sí lo es.
  • Pel confort que comporta l’eliminació dels elements químics.
  • És més saludable perquè no fa servir clor i per tant eliminem la irritació dels ulls, tan característica de les piscines, així com la sequedat a la pell, al pèl i les ungles.
  • És més sostenible perquè funciona amb sal, un element natural, en comptes de fer servir elements químics.
  • Té més durada perquè la sal, contràriament als elements químics, no és corrosiva.
  • És més còmoda, només t’has de preocupar de la sal.
  • El seu manteniment és més econòmic, pots estalviar-te fins al 90% del cost dels productes.