arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Per què escollir VDF: motius i opinions dels clients
Per què escollir VDF
Tenim més de 25 anys d’experiència. Sumem el nostre saber i l’afany en la recerca de l’excel·lència contínua per oferir la millor atenció al client i assegurar la qualitat dels nostres productes i serveis.

Altres empreses contracten instal·ladors freelance o autònoms, la qual cosa pot generar problemes perquè l’empresa perd el control efectiu de la situació. A VDF, en canvi, tenim un equip d’instal·ladors propi. D’aquesta manera, sempre que un instal·lador vingui a casa teva, a l’oficina, etc. es tractarà d’un dels nostres empleats en nòmina. Una garantia que, juntament amb els alts estàndards i exigència de l’empresa, asseguren la qualitat i el servei.

El nostre equip altament especialitzat en el tractament d’aigua estarà sempre a la teva disposició i atendrà a domicili qualsevol incidència tècnica relacionada amb la instal·lació.
Estem certificats d’acord amb els estàndard de l’ISO 9001 i l’ISO 14001. Comptem amb un taller i un laboratori propis gràcies als quals podem fer anàlisis d’aigua, reparar equips, etc. amb més rapidesa i sense dependre d’altres empreses. Alhora, aquest procediment, ens proporciona més saber fer.
Tots els nostres productes estan garantits. Som una empresa seriosa que sempre respon. Contacta amb nosaltres al telèfon + 93 844 45 20, correu electrònic vdf@vdf.es o demana una visita a domicili .
Calcula el teu estalvi energètic
Descobreix en només 3 passos quant pots estalviar instal·lant un sistema de tractament d'aigua
(*) Addicionalment, en utilitzar aigua descalificada, pots estalviar-te fins un 38% d'energia
CALCULAR UNA ALTRA VEGADA
CALCULAR

Opinions i testimonis dels clients

FONTS D'AIGUA

“Comptem amb un servei d’instal·lació i manteniment de la font d’aigua a l’oficina. La rapidesa i l’absència de problemes són un fet. Amb VDF ens podem despreocupar de l’aigua, i això cal agrair-ho.”

OSMOSI

“Gràcies al sistema d’osmosi de VDF hem deixat de pensar a haver de pujar botelles d’aigua mineral al pis si volíem gaudir d’aigua de qualitat.””

DESCALCIFICACIÓ I DESCALCIFICADORS

“D’ençà que hem posat el descalcificador de VDF l’aigua surt sense calç. Ara ja podem dutxar-nos i cuinar sense mals de cap.””

ELECTRÒLISI DE PISCINES SENSE CLOR QUÍMIC

“Amb l’electròlisi salina de VDF ens hem oblidat del clor i de la picor als ulls. Ja no m’he de preocupar perquè els meus fills nedin amb massa clor, ni de gestionar productes químics.”