arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Aigua

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

equip d'osmosi
Aigua osmotitzada per evitar refredats i grips

En aquests mesos freds les persones vulnerables són les més exposades a patir refredats o grips per la debilitat del seu sistema inmunològic. Per tal d’evitar aquests problemes de salut tan típics d’aquest període és molt important mantenir la calor corporal amb la preparació d’aliments calents i una hidratació òptima amb aigua de qualitat.

Aigua osmotitzada: Beneficis

L’ aigua osmotitzada contribueix a millorar l’estat de salut de tota la família per la seva alta qualitat, ja que aporta múltiples beneficis respecte a l’aigua no tractada mitjançant aquest sistema.

A continuació, t’expliquem què és l’aigua osmotitzada i les seves avantatges. A més, et donem algunes idees per gaudir de la seva qualitat a l’hora de preparar begudes o plats calents per afrontar aquests mesos d’hivern.

Què és l’aigua osmotitzada

L’aigua osmotitzada és l’aigua resultant d’un procés d’osmosi, un mètode natural que permet obtenir aigua de la millor qualitat sense utilizar cap tipus de producte químic ni perjudicial per la salut. Per tant, es tracta d’una aigua amb molts beneficis pel consum humà.

Avantatges de l’aigua osmotitzada: Aigua per tota la família

Els avantatges de l’aigua tractada amb osmosi són múltiples, tant en l’àmbit de la salut, el medi ambient o la llar.

En salut:

  • Gaudiràs d’un sabor excel·lent, ja que l’osmosi capta en un 99% els contaminants de l’aigua, com les olors i els sabors afegits dels residus.
  • Contribuiràs a millorar la salut de la teva familia amb les màximes garanties. L’aigua osmotizada és ideal per les persones delicades, com bebés, persones d’edat avançada, persones que pateixen problemes renals, de dermatitis, etc.

En el medi ambient:

  • Els equips d’aigua osmotitzada són respectuosos amb l’entorn, ja que es tracta d’un mètode natural.

En la llar:

  • Evitaràs l’acumulació de cal en els electrodomèstics, i per tant, allargaràs la seva vida útil.
  • Estalviaràs en consum, ja que l’aigua tractada requereix un temps menor d’ebullició a l’hora de cuinar.

Aigua osmotitzada, ideal per aliments calents

Como hem comentat, l’aigua osmotitzada millora el seu sabor de forma espectacular per l’ausència de clor, cal i altres sals minerals, invisibles pels ulls humans. Així mateix, s’ha de tenir en compte que un nivell elevat en la duresa de l’aigua pot empitjorar la situació del malalt per ingerir aigua de mala qualitat.

Com és lògic, la millora en la qualitat i el sabor també es pot apreciar en la preparació d’infusions, tés, sopes i brous, unes solucions delicioses alhora que eficientes per la seva gran composició d’aigua que permeten recuperar forces de forma natural. Així, és essencial mantenir un control en el consum de sal i sucre en aquests preparats.

En la preparació d’infusions tés recomanem no utilizar sucre ni derivats en la mesura del possible. En el cas que el gust pugui resultar una mica amarg, sempre es pot afegir una cullerada de mel o una fulla fresca d’estèvia, dues opcions més saludables.

Quant a sopes i brous és important no excedir-se amb el consum de sal, ja que enlloc de cuidar de la nostra hidratació, incrementarem de forma exponencial les posibilitats de pateir tensió arterial alta, un factor de risc de malalties cardiovasculars.

Un sistema amb múltiples avantatges: Osmosi Remineral Water

Desde VDF recomanem la instal·lació d’un sistema d’osmosi domèstic, com és el nostre aparell d’Osmosi Remineral Water, que proporciona aigua lliure de contaminants amb la màxima qualitat en els materials de fabricació amb la garantia de durabilitat i resistència.

Aquest equip contè un equilibrador natural de pH que permet que aquest sistema d’osmosi inversa transformi aigua amb una duresa òptima i un sabor excel·lent.

osmosis inversa vdf