arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Laundry Pro 2.0

La Laundry Pro és un sistema instal·lable en rentadores convencionals que permet rentar la roba amb aigua freda. Incorpora la tecnologia ActivePure, que genera molècules d’oxigen actiu, potents agents de neteja que eliminen la brutícia, els contaminants i les bactèries que causen la mala olor.

Els oxidants funcionen amb l’aigua que entra a la teva rentadora per netejar els teixits en profunditat. No són perjudicials per a les persones ni per als animals, i són segurs per a l’ús domèstic.

La tecnologia ActivePure ha sigut reconeguda com a Certified Spaced Technology i es basa en un desenvolupament original per al seu ús a l’estació Espacial Internacional.

Adaptador Opcional Active Clean

L’adaptador Active Clean permet aprofitar l’aigua enriquida amb oxigen actiu per a altres aplicacions de la neteja domèstica. Treu profit de la teva Laundry Pro 2.0 utilitzant l’aigua per netejar qualsevol superfície de la llar, com teixits (cortines), superfícies greixoses (marbre), mampares, joguines, i fins i tot accessoris (joies, rellotges, etc.) o vehicles.

Característiques tècniques Laundry Pro 2.0

Tecnologia: ActivePure
Consum d’energia: 0,4W AC (en repòs) / 1,2W AC (en funcionamient)
Entrada de l’adaptador de potència : Entrada AC: 100-240 V ~50/60 Hz 0,45 A
Sortida de l’adaptador de potència: Sortida DC: 12 V 2,5 A
Pressió de l’aigua: mín. 20 psi a 60 psi / màx. 1,37 ~4,13bars
Temperatura del l’aigua: Només aigua freda
Temperatura en funcionamient: 10ºC – 37,8ºC
Humitat en funcionamient: De 40% a 85%
Dimensions amplada x alçada x llarg: 43,94×13,48×9,37
Pes (kg): 1,95

Valora este post