arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Aigua

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

agua y salud
Com millorar el sabor de l’aigua

Tot i que a la majoria de ciutats i pobles l’aigua de l’aixeta és apta per al consum humà, en ocasions no és gaire recomanable a causa d’un excés de productes químics utilitzats per tractar-la ni pel sabor poc agradable que té. L’aigua no hauria de tenir sabor, ni color, ni olor perquè, com ja vam estudiar a l’escola, l’aigua és insípida i inodora, però no sempre és així.

En moltes ocasions, en posar-nos un got d’aigua de l’aixeta, notem que l’aigua no està tan transparent com en els anuncis de la televisió; de fet, notem que l’aigua de la nostra aixeta té un tó blanquinós que impedeix la seva transparència. D’altra banda, si analitzem el seu sabor i olor, descobrim que tampoc és insípida ni inodora. L’aigua de la nostra aixeta acumula sabors i olors provinents de les canalitzacions d’aigua i de les substàncies químiques que s’utilitzen per potabilitzar l’aigua. També és important tenir en compte que la duresa de l’aigua també és un factor clau en el sabor d’aquesta.

Factors que influeixen en el sabor de l’aigua

El sabor de l’aigua no solament depèn de com hagi estat tractada per la companyia subministradora per garantir la seva qualitat sinó que també depèn molt de la càrrega de minerals que contingui. Les aigües riques en calci, potassi o magnesi poden tenir un sabor més intens que aquelles aigües que són pobres en aquestes substàncies.

Instal·lar un equip d’osmosi

La solució més senzilla, econòmica i segura per millorar el sabor de l’aigua de l’aixeta és la instal·lació d’un equip desmineralizador per osmosis inversa que produeixi aigua de molt alta qualitat. L’objectiu principal de la osmosis inversa és el de poder obtenir aigua pura a través d’un cabal d’aigua que no ho és.

Els tractaments d’aigues mitjançant osmosis inversa proporcionen una aigua de major qualitat, lliure de contaminants (en un 99%), beneficiosa per al consum, amb un sabor agradable i són més respectuosos pel medi ambient, ja que aquest sistema no utilitza ni produeix cap químic que contamini.

Com funciona un equip d‘osmosis inversa?

En el tractaments d’aigua mitjançant osmosis inversa, gràcies a la pressió sotmesa, els sòlids dissolts a l’aigua i amb una major grandària molecular queden “atrapats” a la membrana separant així l’aigua més pura, de l’aigua que conté més sals, impureses i uns altres contaminants (rebuig).

Així que ja pots gaudir de l’aigua sense olors estranys, impureses o clor. Aigua amb totes les seves propietats naturals i una qualitat excepcional.