arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Aigua

La teva guia per conèixer l’aigua com a font de salut

Agua hidrogenda tu aliada antioxidante
L’aigua hidrogenada, el millor antioxidant

Sabies que els radicals lliures són en part responsables de l’envelliment de la nostra pell i organisme, a més de promoure altres malalties?  Saps com es formen i com es poden neutralitzar?

Què són els radicals lliures?

Els radicals lliures són àtoms que compten amb un electró que no està aparellat, per la qual cosa són altament reactius i inestables. El seu objectiu és trobar un altre àtom al que “robar-li” l’electró que li falta. Així es genera una reacció en cadena que fa mal be les cèl·lules i oxida el nostre organisme.
En realitat, comencem a produir radicals lliures des que naixem. Forma part del funcionament natural del nostre cos; els radicals lliures lluiten contra bacteris i virus, però el nostre organisme els controla gràcies a la producció d’antioxidants (substàncies que alliberen electrons que són captats pels radicals lliures, estabilitzant-los). El tabac, l’estrès, una excessiva exposició a la llum solar, el consum de greixos saturats i la contaminació, entre altres factors, contribueixen al fet que aquest procés s’acceleri. I com podem contrarestar-ho? Precisament aportant al nostre cos una càrrega elèctrica antioxidant que transformi els radicals lliures.

L’hidrogen és el millor antioxidant

L’hidrogen és un fort antioxidant que ajuda a eliminar els radicals lliures, minimitzant l’estrès  oxidatiu, que és el que ens envelleix i que causa el 90% de les malalties.
L’hidrogen és l’antioxidant mes efectiu, el de menor grandària i el més abundant. És la molècula més petita que existeix, per això neutralitza els radicals lliures més ràpidament i eficientment que la resta d’antioxidants.

La forma més pràctica i econòmica de subministrar hidrogen al nostre organisme és per mitjà de l’aigua enriquida amb hidrogen. Beure aigua hidrogenada ens ajuda a neutralitzar l’oxidació i restaura el pH interior del nostre organisme sense que aquest hagi d’esforçar per autorregular el seu pH.
L’aigua hidrogenada, estimula els enzims de les cèl·lules que actuen com a antioxidants, retarda l’envelliment de la pell, disminueix el colesterol a l’excés, equilibra els nivells elevats de triglicèrids, millora el metabolisme i la condició de la pell, té propietats antiinflamatorias i redueix els símptomes de les al·lèrgies… entre moltes altres coses.

En VDF li oferim Direct Life, un dispositiu amb molts avantatges enfront d’altres tipus de dispositius com les gerres, les màquines alcalinitzadores i altres dispositius mitjançant mitges o filtres, ja que:

  • És compacte i de grandària petita
  • Es poden trobar dos tipus: per a aigua embotellada o connectada
  • La producció d’aigua és contínua, instantània i il·limitada, sense esperes
  • Pel seu disseny patentat proporciona altes concentracions d’hidrogen des de 800 – 1200 o més depenent de la qualitat de l’aigua
  • També es pot utilitzar el sistema amb ampolla Direct Life portàtil
  • Esmorteeix pH’s extrems
  • L’equip compleix la normativa UNEIX 149101