arrow-down arrow-left arrow-open-down arrow-open-up arrow-right arrow-up caret-down chat circle-cross close documents dot-arrow-down dot-arrow-right envelope facebook fb-square google linkedin menu phone round-arrow-right search tool twitter whatsapp youtube

Salut
Deshidratació: Mantenir la salut dels col·lectius de risc

Els riscos de deshidratació augmenten segons característiques personals, com l’edat, la salut o l’entorn en què es viu. A continuació, detallem els grups que tenen més factors de risc: Els…

LLEGIR MÉS
4 consells per ajudar a prevenir la deshidratació a l’estiu

Mantenir una hidratació òptima a l’estiu és especialment important perquè augmenten els riscos de deshidratació amb les altes temperatures, tot i que es tracta d’un problema que pot aparèixer en…

LLEGIR MÉS
Aigua osmotitzada per evitar refredats i grips

En aquests mesos freds les persones vulnerables són les més exposades a patir refredats o grips per la debilitat del seu sistema inmunològic. Per tal d’evitar aquests problemes de salut…

LLEGIR MÉS
Dermatitis atòpica i el seu tractament: Com afecta la duresa de l’aigua

  Què és la dermatitis atòpica La dermatitis atòpica és una malaltia que afecta la pell, especialment a les pells sensibles, i és causada per una alteració crònica variable que…

LLEGIR MÉS
Estalvia aigua: Segueix els 10 consells bàsics

L‘aigua és un recurs natural essencial, únic i limitat, encara que a priori pot semblar un recurs abundant i inesgotable. El seu ús inadequat o excessiu comporta una reducció de…

LLEGIR MÉS
L’aigua hidrogenada, el millor antioxidant

Sabies que els radicals lliures són en part responsables de l’envelliment de la nostra pell i organisme, a més de promoure altres malalties?  Saps com es formen i com es…

LLEGIR MÉS
Tipus de descalcificador

La descalcificació és un procés que redueix els nivells de calci i magnesi de l’aigua fins a aconseguir un nivell òptim. En eliminar la duresa de l’aigua, la descalcificació ofereix…

LLEGIR MÉS
Avantatges de l’aigua descalcificada

 La descalcificació és un procés que redueix els nivells de calci i magnesi de l’aigua fins a aconseguir un nivell òptim. La descalcificació elimina la duresa de l’aigua, oferint així…

LLEGIR MÉS